• 121
    yeni galatasaray'ı kurup 2 senenin sonunda şampiyonlar ligini aldığım oyun. fm tarafında sakatlıklara çok gıcık olduğum için oynamıyorum bari fifa tarafına ayarlayayım dedim.
    bütün bir kadroyu kurdum efsane bir takım oldu.

    şampiyonlar ligi yarı final psg'ye karşı mohammed 5 gol attı. herif tam bir gol canavarı.
    https://gss.gs/YYg.png
    https://gss.gs/tHa.png

    kadro ise muhteşem. dinamik geliştirme bile yok sadece önemli maçları oynadım geri kalanı simülasyon hepsi. içlerinde en beğendiğim assunçao. adam tek başına takımı toparlıyor. pırpır ve agresifliği tam bir kante performansı veriyor.
    kerem 68'den 80'e çıkıyor. şu an 81 mesela* taylan biraz şansa oldu, 1 eylül günü cicaldau'yu transfer ettim 6 ay sonra geldi takıma o sırada taylan'ı o tarafa çektim acayip bir performans. çift ayak yaptım üzerine kusursuz oynuyor. defans tarafı maalesef çok sıkıntılı marcao tarafı fena aksıyor büyük ihtimal tüm defans hattını değiştireceğim bir türlü yeterli gelişim olmadı kesinlikle her maç 2 gol yiyorum. morutan sönük kalıyor işin garip tarafı kerem-muhammed tam garry-gomis ikilisi kurdum ama morutan'ı bir türlü oyuna sokamıyorum.

    genel tablo da neredeyse hiç transfer yapmadan 2-3 senede avrupa da kafa kafaya oynayabiliyorsun. acayip keyifli ayrıca. sürekli gelişen bir takım.
    https://gss.gs/SEa.png

    sonda da şampiyonlar ligini kazandım. oyunda defansı sabit bir oyuncu ile yapmak zorundasın o da defans tarafından birisi olmaması gerekiyor, adamlar topu vermiyor açığı gördüğü an araya bırakıyor zehri. o yüzden assunçao ile oynadım herif immobile'yi tuttu o çıktı yerine lukaku girdi. tekme tokat her adamı yere indiriyor. hangi takıma çalıştırırsanız yanına götürmeniz gereken adam.
    https://gss.gs/RSR.png
    maç sonu assunçao röportaj; https://pbs.twimg.com/media/DmRgUozXsAAKrHN.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın