• 16
    tanıtımı galatasaray lisesi'nde yapılan yeni takımımız.

    --- alıntı ---

    galatasaray kadın futbol takımı, galatasaray lisesi’nde düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. galatasaray spor kulübü’nün ve erkek futbol takımımızın temelinin atıldığı galatasaray lisesi’nde gerçekleştirilen organizasyonla galatasaray kadın futbol takımı, galatasaray lisesi genç kız futbol takımı ile dostluk maçı yaptı.

    lansmana galatasaray spor kulübü başkanı burak elmas, ikinci başkan polat bengiserp, başkan yardımcısı rezan epözdemir, yönetim kurulu genel sekreteri köksal ünlü, yönetim kurulu sözcüsü remzi sanver, yönetim kurulu üyeleri, başak karaca, ışıtan gün, reha keskin, abdulvahap tanrıverdi, polat kalafatoğlu, galatasaray spor kulübü divan kurulu başkanı aykutalp derkan, galatasaray lisesi müdürü prof. dr. murat develioğlu, kadın basketbol takımımızın genel direktörü zeynepgül ene onay ve camiamızın ileri gelen isimleri katıldı.

    başkan burak elmas lansman öncesi galatasaray spor kulübü'nün kurulma kararının alındığı 12 f sınıfına, galatasaray lisesi müdürü murat develioğlu ile birlikte geldi ve kadın futbol takımımızın kuruluş metnini imzaladı.

    lansmanda açılış konuşmasını galatasaray lisesi müdürü murat develioğlu gercekleştirdi.

    ardından yönetim kurulu üyemiz başak karaca kürsüye gelerek konuşmasını yaptı.

    daha sonra kadın futbol takımı oyuncularımız tanıtıldı. başkan burak elmas da günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma gercekleştirdi.

    başkan burak elmas kürsü konuşmasında, “saygıdeğer galatasaraylılar. bugün bizim için çok özel bir gün. ali sami bey ve arkadaşlarının bu ocakta kurarak dünyaya açtıkları galatasaray spor kulübü adınaekrar büyük bir hamle daha yapıyoruz. galatasaray kadın futbol takımımızı kuruyoruz. bu işte emeği geçen başta yönetim kurulu arkadaşlarım olmak üzere, nurcan hocaya da huzurlarınında teşekkür ediyorum. onlar da türk olmayan takımları yenmek adına bu yolculuğa çıkıyorlar. tüm camiamıza hayırlı olsun. bugün bizim için çok gururlu bir gün. yuvamıza hoş geldiniz.” ifadelerini kullandı.

    galatasaray kadın futbol takımı ve galatasaray lisesi genç kız takımı arasındaki karşılaşmanın santrasını sembolik olarak galatasaray spor kulübü yönetim kurulu üyesi başak karaca, galatasaray dijital a.ş. yönetim kurulu üyesi hande ocak başev ve galatasaray lisesi müdürü murat develioğlu'nun kızı duru develioğlu gerçekleştirdi.

    galatasaray kadın futbol takımı’nın 10-1 üstünlüğüyle biten maç sonrasında günün anlam ve öneminin sembolü olması açısından, maçın topu galatasaray spor kulübü başkanı burak elmas’a hediye edildi.

    https://gss.gs/R3o.jpeg
    https://gss.gs/L2O.jpeg
    https://gss.gs/6GI.jpeg
    https://gss.gs/eCz.jpeg
    https://gss.gs/QYz.jpeg
    https://gss.gs/DxU.jpeg
    https://gss.gs/ZqU.jpeg

    --- alıntı ---

    https://www.galatasaray.org/...esi-nde-atildi/49367
App Store'dan indirin Google Play'den alın