• 156
    kadro olarak benzerliklerin sebebi büyük olasılıkla menejerlerin türkiye'nin büyük takımlarıyla olympiakos'a aynı oyuncuları önerilmesi.

    garry rodrigues arap liginde oynarken hem bize hem fener'e önerildi, biz istemedik fener aldı. 2021 yazında galatasaray'ın ilgilendiği yazıldı (menejer üfürmesi olduğu belliydi) olympiakos'a gitti.

    henry onyekuru'yu yine 2021 yazında galatasaray almayınca olympiakos aldı.

    önceki senelerde emre mor bize kiralık geldi, devre arası gönderdikten sonra olympiakos'a geçti.

    trabzonspor'da marko marin beklentileri karşılayamayınca trabzon'dan olympiakos'a geçmişti. cardoza'da trabzonspor'dan sonra olympiakos'ta oynadı. emenike'de olympiakos'a gitmişti kısa bir dönem. fener'de 1 sene kiralık olarak beklentileri karşılamayan benzia fener'den sonra olympiakos'a gitmişti. valbuena keza fener'den sonra olympiakos'a gitti.

    omar elab. olympiakos'ta oynuyordu galatasaray'a geldi. daha bunun dışında bruma olympiakos'a gitmeden önce türk kulüplerine de yazılmıştı.

    olympiakos'la türk kulüplerine önerdikleri oyuncu havuzları ortak. kötü oynasa da yaşlı olsa da bir şekilde geçiş çok fazla var. büyük olasılıkla olympiakos bizim kulüplerden daha az para verdiği için türkiye'den daha fazla olympiakos'a giden oluyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın