resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2044
    https://www.youtube.com/watch?v=zOrbm9ZoZbE.

    galatasaray taraftarının bir kısmı dışında herkesin hayranlık duyduğu futbolcu. bu seneki uefa ön elemelerindeki randers maçından sonra da rakip takımın hocası "galatasaray'ın 7 numarasını durdurmakta çok zorlandık" derken sosyal medyada kerem'e "havalara girmiş" tarzı yorumlar geliyordu. ingiliz spiker de 16 eylül lazio maçındaki performansını övmüş ama sözlük'ü okusak takımın en kötüsü kerem'di.

    elimizde hala çok ham, ama iyi işlendiği takdirde çok üst düzey işler yapabilecek bir elmas varken onu bu kadar hor görmemiz çok üzücü. aynısı fenerbahçe'de muhammed gümüşkaya'ya da yapılıyor. mesut özil maç boyu jogging temposunda takılırken kimseden ses yokken muhammed sorumluluk alıp ekstra işler denemeye kalkınca auuvv. (düşündüm de aynısını zamanında hasan şaş'a da yapmışız, genç oyuncuya tahammülümüz daha fazla olmalıyken durum tam tersi.)

    neyse ki fatih terim lazio maçından sonra "kerem'e daha basit oyna dersek onun yeteneklerinden yararlanamayız" minvalinde konuşarak eleştirilere biraz set çekti.

    edit: cimbomluyuz biz "7 numarayı durdurmakta zorlandık" diyen st. johnstone'ın hocasıydı diye uyardı. düzeltmiş olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın