• 446
    yalan değil, topa çok sahip olacağımız ancak pozisyon üretemeyeceğimiz, sıkıcı bir maç olmasını bekliyordum. hatta klasik olarak %75 topa sahip olmaya karşın bir tane de yiyerek kaybederiz düşüncesi vardı. bu da benim ayıbım olsun.

    bir yandan bebek salladığım için 60. dakikada telefondan maçı açtım ve gerçekten çok şaşırdım, mutlu oldum. ses kapalı, ufak ekran falan tabii kim kimdir anlamıyorsunuz tam ama kerem'in müsait pozisyonda yandan auta attığı an ve hemen arkasından tekrar kapıp yerden sert bir pas ile bir daha pozisyona girip kaçırınca bu mutluluğum bir çıt, bir pıt üzüntüye döndü. çünkü dakika 60'ı geçmişti ve bu kadar iyi tempolu oynayıp da kazanamazsak dur yere ekstradan üzülecektim.

    neyse ki randers maçındaki gibi komik bir gol bize destek oldu. gerçekten hak ettiğimiz bir goldü.

    isim isim bilemeyeceğim ama özellikle kaybedilen her topa korkunç bir tempo ile basıp geri kazanmamız beni en çok sevindiren anlayış oldu. umarım bunu sezona yaymayı başarırız.

    son dakikalarda lazio'nun da artık bir ağırlık koyma, puan alma arzusu ile ister istemez geriye çekildik ancak burada da bir kaos yoktu yani ne yaptığını bilen bir takım vardı.

    bu maç beni mutlu etti ve devamı için heyecanlandırdı. bu düşük maaşlı, kendini ispatlamaya çalışanlar gençlerden kurulu takım olayı sanki bizi mutlu edecek gibi. hadi bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın