• 292
    takımın başına yabancı bir hoca geldiği an herkes tarafından kabul edilecek olan önermedir. şu sıralar fatih terim'e laf sokmak için inkar etmek oldukça revaçta.

    makasın henüz bu kadar açık olmadığı dönemde şampiyonlar ligin çeyrek finalinde real madride korku yaşatarak elenen kadronun başına italyan bir hoca getirmiştik, bu kadro ile olmaz 28 milyon euro daha dedi, harcadık yine bu kadro ile olmaz 40 milyon euro daha dedi. öyle bir bütçe ayıramayız denilince de o zaman karşılıklı anlaşıp yolları ayıralım bu kadro ile avrupada başarı beklemeyin dedi. yabancı hocaya göre makas o zaman da oldukça açıktı yani. sözlükten de kimse çıkıp da hoca bu takım geçen sene çeyrek final oynadı sen ne diyorsun demedi. çünkü adam haklıydı, o takımın çıkabileceği maksimum yer orasıydı. zaten grupardan çıktık diye gurur duyuyorduk, kupayı nasıl alamayız diye sinir krizleri geçirmiyordu kimse.

    clubbe brugge örnekleri veriliyor mesela; adamlar leicester'ın u23 takımında oynayan transfermarkt değeri 3 milyon euro olan kamal sowah'a 9 milyon euro basıyor. şu oyuncuyu biz 5 yıl vadeli 6.5 milyon euroya alsak bile u23 takımından oyuncu aldılar, a takım seviyesinde maçı olmayan adama 6.5 verdiler, bu transferden kimler komisyon yedi muhabbeti dönerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın