• 459
    yediğimiz ilk goldeki hata berkan ile cicaldau'nun merkez savunması ile ilgili yaşadığı anlaşmazlıktan gelmiş. cicaldau berkan'a gitmesi gereken yeri gösterirken kendi eşleştiği adam (bakasetas) yılan gibi bir ceza sahası koşusu yapıyor. cicaldau duruma uyanıp geri koşmaya çalışıyor ama o saatten sonra geçti borun pazarı. burada nelsson ya da luyindama'lık bir durum yok ki ikisi de olması gereken yerdeler, luyindama olası bir nwakaeme koşusu için yedlin'e yaklaşmış, nelsson da cornelius ile eşleşmiş, pva arkadaki alanı ve adamı kolluyor. luyindama koşuyu yapan adama yönelse baba nwakaeme'yi bizden mi sandın diye sorarız, nelsson cornelius'u boş bıraksa you had one job deriz falan. neyse...

    ...ancak ikinci gol maalesef net luyindama'ya yazar. en büyük artısı rakip forvetin üzerinden buldozer gibi geçmesi dediğimiz adam önce cornelius'a uzun top indirtip, sonraki boğuşmada da topu ıskalamış. ayrıca savunmanın tam oturmamasından dolayı yedlin bakkala gittiği anda topa doğru koşup ortayı bomboş bırakan 3 futbolcumuz var (nelsson - luyi - aytaç).

    iki golde de takımdakilerin henüz birbirlerini ve pozisyonlarını tanımamasının ve merkezi dolduracak net bir 6'nın eksikliği bariz. bununla beraber, maç boyunca özellikle hamsik'in sürekli half space'e sızmasını bir türlü önleyememiz üzücüydü. böyle pozisyonların verilmemesi ve gollerin yenmemesi için takımda rollerin iyi oturması, bunun için de aynı kadronun üst üste maç oynaması lazım. ona da pek sabredeceğiz gibi durmuyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın