resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1670
    12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçı'nda 2 gol atmasına çok sevindim. ben de varım, beni de sayın dedirten bir performanstı.

    taraftar sezon başı transferler bittiğinde eline kağıt alıp bir 11 yapıyor ve oradaki oyuncuların 30 maç boyunca birlikte oynayacaklarını hayal ediyor. ama iyi sezon arıyorsak kafadan ilk 11'e yazılmayan kılınç gibi, barış alper gibi, hatta feghouli gibi oyuncuları kadroda görünce eksik hissetmemek çok önemli. hepsinin kadronun ana parçasıymış gibi hazır ve formda olması aşırı kritik.

    1999 yılında bir maça okan-suat-ergün-hagi orta sahasıyla çıksak yandık bittik demezdik. ama o kadroda emre, ümit, tugay, hasan şaş gibi isimlerin yedek olduğu anlamına gelirdi. yani eldeki oyuncular formdan düşmeden, kılınç gibi isimlerin sayısının artması bize müthiş zenginlik sağlar. o zamanki oyunun benzerini hayal ediyorsak as olarak gördüğümüz oyuncuların hem avrupa hem ligde sürekli 11 olmasını beklememeliyiz. oyuncuların dinlenebilmesi için de rotasyonun bizi incitmemesi, 11'de gördüğümüz isimlerin tüyleri ürpertmemesi gerekiyor.

    kılınç'ın performansı o açıdan çok sevindirdi. tabii dönem farklı. ilk haftalarda diagne oynayınca mostafa'ya kast ediliyor, halil-mostafa oynayınca diagne'ye mobbing yapılıyor eleştirisinin geldiği ortamda kaybedilen her puan apayrı bir rotasyon kavgası getirecek kaçınılmaz olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın