resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1663
    12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçında aslan gibi bir 45 dakika geçiren futbolcumuz. emre akbaba'nın gittiği ilk maçta 11'e yazılması olsa olsa tesadüf olur. ancak şu bir gerçek ki emre akbaba olsa kılınç yine forma şansı bulamayacaktı. gerekirse morutan kanat, akbaba da orta sahada oynar kılınç yedek beklerdi. her neyse.

    bu aslan kardeşimiz çok çalışkan bir adam. eğer kılınç'ın bizde anahtar futbolcu olmadığını ama iyi bir takım oyuncusu olduğunu idrak edebilirsek inanın daha çok mutlu oluruz. hangi futbolcudan ne beklememiz gerektiğini bilelim. kılınç trabzon maçında kanat oynadığında rakibin güçlü sağ kanadına savunma yardımları getirdi, orta sahadaki ekstra +1 pas istasyonu oldu bu işi iyi beceriyor orta sahada iç de oynayabildiğinden orta sahayı kalabalık yapmada elimizi çok rahatlatıyor ve hücumda ceza sahası içine yaptığı koşularla orada da +1 yazıyor takıma. attığı gollerden ilki müthiş bir konsantrasyon ile rakip savunmayı takip etmesi, 2. gol ise kanada sıkışıp kalmak yerine ceza sahası içine koştuğundan atabildik.

    şahane oynadı. 2 de güzel gol attı. kılınç bu takımın en net ilk 11 yazılacak adamı değildir orası kesin. ancak sahaya ilk atılacak adamlardan biridir. üstelik illa kanat oynamak zorunda da değildir. orta sahada sol iç pozisyonunu da çok güzel oynar. pas istasyonu olmayı, rakibe basmayı ve hücumda takımı çoğaltmayı beceriyor. fiyat/performans olarak takımın en iyilerindendir. ne alacağımızı bilsek inanın daha da keyifli olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın