• 282
    ıyi oynuyoruz derken yine kasimpasa faciasina donusmeye gebe hale gelen bir mac. 2-0 bize yaramiyor. yedigimiz golde daha hamsik bakasetas'a topu atmadan luyindama'nin arkasinin bombos oldugunu gormustum, yedik dedim. nitekim nelsson luyindama'nin boslugunu kapatmaya calisirken kendi yerini kaybetti ve cornelius kalenin agzindam bombos bir gol atti.

    diger bir mesele de, bize verilmese aylarca lafini yapacagimiz net bir ts penaltisi verilmedi. evet bjk ve fb maclarinda da hatalar yapiyor hakemler ama biz de dahil kimse sutten cikmis ak kasik degil. cikip oynayalim, tali meseleleri gerekirse konusuruz.

    umarim ikinci yari ilk yariyla siyahla beyaz gibi farkli olmaz. onun haricinde gelisme gormeye basladigim taraflar, oyunun saginda nwakaeme & hamsik'e karsi savunmada yardimlasmali oynuyoruz. bu hemen gozume carpti, lakin ayni verimi sagda alamiyoruz ve pva rakibiyle surekli 1'e 1 kaliyor. bu yardimlasma mentalitesini oyunun iki yonune (hucum & defans), sahanin her tatafinda ve tum maclar boyu yapabilmeliyiz.

    hucuma ciktigimiz zaman az adamla verim alinabilir hucumlar yapabiliyoruz ancak skora guvenip geriye yaslanirsak ikinci golu kesin ve net olarak yeriz. umarim ikinciyi yemeden gomulmekten vazgecip 3. golu kovalariz; tabi bunu yaparken yine hatlar arasi mesafe cok acik olmamali.

    mactan once beraberligin iyi sonuc oldugunu dusunuyordum ancak boyle istekli basladigimiz maci puansiz bitirirsek uzulurum. hele ki 2-0'dan yine bir puan kaybi -her ne kadar genc de olsak- buyuk takima yakisir degil. ki bir onceki hafta ayni travmayi yasamisiz, bunun tekrari takimin kendi ozguvenini yerlere cekecegi gibi taraftarla takim arasindaki bagi da zedeler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın