• 3886
    2021-2022 futbol sezonu için konuşuyorsak;
    yazacaklarım kelime oyunu gibi anlaşılmasın ama çok iyi oynuyor hatta iyi oynuyor diyebileceğimiz bir rakiple karşılaşmadılar henüz. türkiye ligi için doğru oyunu oynuyor derseniz aynı fikirdeyim.

    çok iyi veya iyi dediğiniz oyun "bu oyun her takıma söker" dediğiniz oyundur. örnek vermek gerekirse atalanta iyi oynuyor, man. city çok iyi oynuyor...

    benzer şeyleri karagümrük için de söyleyebiliriz. o çok övülen defanstan çıkışlar bjk ile yaptıkları maç sırasında bjk'nin kaliteli oyuncularından yedikleri baskıya karşılık veremedi hatta sonları oldu (özellikle biglia sakatlanıp çıktıktan sonra görüldük i bu adam olmayınca takımın yarısı yok) ama adana demirspor'un içinden geçtiler top göstermediler.

    bjk'ye dönecek olursak mevcut kadroları kariyerli ve yetenekli isimlerden oluşuyor. yeri geldi biz yeri geldi fenerbahçe böyle kadrolar kurdu o nedenle bjk'yi eleştirmiyorum ama bu kadro maliyetleri ile bu takım türkiye ortamında sürdürülebilir bir takım değil. ekmeğini bir yıl yiyebilirler ama sonrası olduğunu düşünmüyorum.

    ek olarak izlediğim kadarıyla şampiyonlar ligi maçları başlayacağı için fiziksel açıdan takımı en üst limitlerine kadar çıkarmışlar bundan daha fazlasını oynayamaz bu takım.
    sonrası nasıl ilerleyecek göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın