• 27
    sacha boey, marcao, barış alper yılmaz, arda turan ve bir ihtimal feghouli'den yoksun çıkacağımız maç. boey ve marcao bizim için önemli oyuncular kesikliklerinin hissedilmemesi imkansız. ancak bu tarz eksiklikler bir şekilde kapatılabilir. zamanında melo sakatlandı yeri dolduruldu örneğin. eyvah yandık bittik demeye gerek yok.

    boey yerine hoca hazırlık maçında denediği gibi van aanholt'u sağ beke çekip solda ömer ile başlayabilir. yedlin'e ne kadar güveniyor ve milli takımdan ne zaman dönecek bilemiyorum. şu da var tabi bu maç yedlin için kendini kanıtlama maçı da olabilir. kendisinden beklenti zaten boey kadar oynaması değil. basit işleri yapsın yeterli. en azından ben de buradayım mesajını verebilir hocamıza. marcao'nun eksikliği ise zaten alışmamız gereken bir durum. nelsson ve luyindama ile orayı hallederiz. arda ve feghouli ise pek yokluğunu hissedeceğimiz oyuncular değil. barış alper yılmaz ise yedekten bize güç katabilecek bir oyuncu idi. hamle açısından elimizi zayıflattı yokluğu. muslera da kalede olacak deniyor.

    ileri üçlüde ise morutan'ı artık sağ kanatta izleriz diye tahmin ediyorum. solda barış da sakatken kerem ile başlanacaktır. ileri uçta ise hemen halil'i oynatarak daigne'ye haksızlık etmez bence hoca. digane bu sene her maçta elinden gelen her şeyi yaptı. gol kaçırsa bile bence oynamayı hak ediyor. mohammed bu fizik durumu ile zaten oynayamaz, halil ise yeni gelen oyuncu olarak hemen diagne'nin yerine ilk 11'e konulmaz. zaten mohammed de form tutarsa elimizdeki üç forvet ile güzel bir rotasyon yakalayabiliriz. kısacası beklediğim 11;

    ---------------muslera--------------
    aanholt---luyi------nelsson---ömer
    ---------------taylan----------------
    --------berkan----cicaldau---------
    morutan------diagne--------kerem

    rakip bence şu dönemde karşılaşmak istemeyeceğimiz bir rakip. ilk 11 henüz oturmadı, doğru düzgün beraber idman bile yapılmadı. ancak tek avantajımız gençliğimiz olacaktır. rakip oldukça yaşlı bize göre ve bu durum maç 0-0 devam ettikçe bize yarayabilir. kazanılması çok güç bir deplasman olsa da bireysel hatalarımızı tekrarlamazsak puansız da dönmeyiz. yeter ki akıllı oynayalım, panik yapmayalım.

    inandık biz sizlere
    hedef 23
App Store'dan indirin Google Play'den alın