resim
Gustavo Enrique Giordano Amaro Assunção da Silva
Takım:Famalicão
Mevki:Önlibero
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Brezilya
  • 115
    https://twitter.com/gustavohen77?s=21

    oynayacağı oyunu kesinlikle kestiremiyorum, ama twitter profiline baktığımda ilk dikkatimi çeken şey, header'ındaki gustavo yazısının g ve s harflerini farklı renk yapıp g harfinin üzerine 4 yıldız koyması oldu. çok şık bir tasarım değil belki onun uzmanı ben değilim ama düşünce olarak çok hoş geldi bana.

    ismi piyasaya düştükten sonra ben de birçokları gibi skill videolarını izleyerek hakkında bir fikir sahibi olmaya çalıştım. her şeyden önce, topu ayağına çok yakıştırdım. birçok pozisyonda savunma yaparken ikinci adam olarak gelip rakibini arkadan bozduğunu gördüm, bu hızlı çıkışları yapabilmek adına takım için çok önemli. oyun kurulumunda ise attığı uzun toplar ve topu öne oynama isteği göze çarpıyor, bu da bizim için ilaç olabilecek bir özellik. top ayağındayken çok rahat görünüyor, bu rahatlık bazen bana gerginlik verdi ama zamanla buna alışacağımızı düşünüyorum. bu konuda felipe melo da bazen topu kaptıracak gibi olurdu diye düşünerek bu özelliğini melo'ya benzettim. çok iyi pozisyon alıyor. yer yer rakip takım kontraya çıkarken çok kararlı bir şekilde rakibin üstüne giderek topa müdahale ediyor veya topu çalıyor.

    genel olarak bıraktığı izlenim, bizim oyunumuzda kilit bir rol oynayacağı yönünde oldu. umarım kendisini ve oyununu geliştirerek takımımıza katkı sağlar. hoş geldin aslan parçası.

    https://www.youtube.com/...I81-P8EAO0&t=63s
    https://www.youtube.com/watch?v=1AmrzNHulY0
App Store'dan indirin Google Play'den alın