• 647
    ben kendilerinden 2021-2022 yaz transfer döneminde razıyım. transfer sezonu biterken bunu belirtmek en doğrusu. çünkü transferlerin hepsinin tutma ihtimali sıfır. elbette bazı topçulardan gerekli performansı alamayacağız. o kesin. ancak şu ekonomik durumda bu kadar yaşlı ve acayip yüksek ücretli takımdan, oldukça genç oyunculara yönelmiş çok çok cüzi maaşlar veren ve geleceği dair yatırımlar yapan bir transfer politikası gördük. bu açıdan oldukça memnunum.

    hani hep söylediğimiz bir söz vardı, "siz genç ve gelecek vadeden topçu alın biz destekleriz" diye. şu an tam o konumdayız. yapmamız gereken şey tüm futbolcuları ve takımı desteklemek. yönetimin elinden geleni yaptığına dair içim rahat. transferin son günü bile panik şekilde pahalı bir orta saha alınacak diye çok korktum. gittiler 20 yaşında potansiyelli adam aldılar. tutar tutmaz bilemem, hiç izlemedim, ancak bu politikadan hiç taviz vermemeleri güzel.

    bunun dışında basketbol ve voleybol'daki yeni yapılanma ve pilot takım hamlesi gayet güzel hareketler. umarım hepsinde başarıya ulaşırız. "ulaşırlar" değil. ulaşırız. sonuçta galatasaray için bir şeyler yapıyorlar. umarım bozmazsınız kendinizi çünkü bozduğunuzu düşündüm an buraya gelip acımasızca eleştirmeye devam edeceğim. *

    https://twitter.com/.../1421932342889832452
App Store'dan indirin Google Play'den alın