resim
Mohamed Elneny
Takım:Arsenal
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Mısır
  • 243
    transfer gündemimizdeki mısırlı milli oyuncu. şahsen gelmesine şaşırmayacağım oyuncudur. 32 yaşındaki ryan babel'e üç yıllık net 12 milyon avroluk* kontratı vermeyi uygun görmüş bir teknik ekip ve onun kuklası bir yönetim var. umarım haberler asılsız çıkar ve ortasaha almadan genel olarak harika yönettiğimiz bu transfer dönemini* kapatırız.

    arkadaşlar, bizim kesici veya oyun kurucu ortasahaya ihtiyacımız yok. hızlı ve toplu hücuma çıkmayı düşünen bir takımız. taylan -şahsi kanaatim- 6 numarada derin oyun kurucu rolü için oldukça iyi bir oyuncu. tamam belki tackle yeteneği iyi değil, ve kötü zamanlamalar yapıyor ancak sanılanın aksine geçen senenin özellikle ilk yarısında görmüş olduğumuz hızını kullanarak araya girme ve top saklama gibi meziyetleri de var. bu sene sanıyorum ki temposu yetmediğinden oyunun bu kısmına yoğunlaşmak yerine kötü zamanlı tackleları daha çok yapıyor ve erken sarı kart yiyor. taylan'ın hücum yönündeki meziyetlerini saymıyorum bile. kendisi kadar derin top deneyen tek bir oyuncumuz dahi yok. özellikle eksikliğini ve alternatifinin berkan olmadığını 29 ağustos 2021 kasımpaşa galatasaray maçı'nın ilk yarısındaki berkan kutlu ile hemen hemen herkesin gördüğünü düşünüyorum.

    şimdi işbu entry taylanı övmek için değil, önemli bir soru sormak için. bizim fatih terim'in de belirttiği gibi "fernando, melo" gibi bir oyuncuya mı ihtiyacımız var, yoksa oyunun iki kutusu arasında mekik dokuyacak, taylan'a ve oyun kurucumuza destek sağlayacak bir oyuncuya mı ihtiyacımız var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın