• 621
    2021-2022 sezonu yaz transfer döneminin bitmesine 1 gün kaldı.

    valla futbol uleması olmaya gerek yok gidip en aptal adama sorsan dahi berkan, taylan, aytaç, arda, cica emre kılınç'dan oluşan hem nitelik hem nicelik olacak vasat ve yetersiz bir orta saha rotasyonunun 3 kulvarda götürmeyeceğini sana söyler. taraftar ocak ayına kadar sabretsin martavalı da bu sefer tutmaz. taraftar 30 küsür maçtır avrupa'da yaşanan rezil performanstan, ligde 2 senedir basit hatalarla, göz göre göre eksik bırakılan mevkiler yüzünden kaçan şampiyonluktan muzdarip.

    şuan galatasaray yönetimi bile bile lades diyor, takımı sabote ediyor. yapılan bunca yatırımı anlamsız hale getiriyor. ne yapacaksın taylan, berkan, cica'yı hem marsilya deplasmanında hem dönüşünde lig maçında 12'şer kilometre mi koşturacaksın. defansif bir 6 numara gerektiğinde aytaç'la mı kapatacaksın orayı.

    ben bir galatasaray taraftarı olarak soruyorum madem orta sahayı sayı olarak dahi eksik bırakacak kadar kötü maddi imkanlar var neden nelsson+berkan+cica üçlüsüne 20 milyon euro'ya yakın para gömüldü. madem bu kadar kötü imkanlar, ben o paraya 3 değil daha ucuz 5 oyuncu alsaydım, en azından taylan'ın, berkan'ın birer gerçek yedeği olsaydı. başka sacha'lar kovalasaydım.

    transfer döneminin kapanmasına 1 gün kala tekrar yazıyorum ; (caps lock) "bu orta saha kurgusu ocak ayına ulaşamadan takıma havlu attıracak."

    umarım bu transfer dönemi bu şekilde bitmez. ne taraftarı üzsünler, ne kendilerine olan bunca güven ve teveccühü boşa çıkarsınlar, ne de takımı bu kadar müşkül bir durumda bıraksınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın