resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1701
    asıl mesele gedson'u alıp alamamak değil zaten profil olarak bakınca alması zor bir isim, tek şansımız geçen sene bizde kiralık oynaması ve oyuncunun bize karşı istekli olması.

    transferin ilk günlerinden taa ki bugüne kadar hep aynı laf döndü: "gedson'u vermek istemiyorlar !" ilk başta biraz beklemek belki fikirlerinin değişmesini beklemek mantıksız değildi, çünkü oyuncu bu bekleyişe değecek biriydi.

    ama geçmişi isimlerden bağımsız transfer başarısızlıklarıyla dolu kulübümüz bu uğurda hem avrupa ligine oyuncu yetiştirememeyi göze aldı hem de yerine ikame oyuncu alamadı.

    gelinen noktada ise transferin kapanmasına 2 gün kala maliyetlerinden ötürü masadan kalktığı söyleniyor.
    evet bu dönem kötü bir transfer dönemi değildi bana göre gençleşmek, maaşı düşük tutup bonservise para vermek yıllardır hayal ettiğimiz şeydi ancak şu gedson olayının böyle bitişi ve hem avrupa ligine belki de süper lige o mevkiye bir kişiye takılıp günün sonunda ise kimseyi alamadan kapatmak, kimse kusura bakmasın ama mustafa cengiz'in forvet alamadan kapattığı 2018-2019 transfer döneminden farksız kalacaktır gözümde.

    belki biraz abartıyorum ancak oynadığın oyunun en önemli dinamiği dediğin, avrupa ligine bile yetiştirememeyi göze aldığın oyuncuyu kadrona katamıyorsan yerine ikame edebileceğin bir oyuncuyu 2 günde tutup getiremezsin, getirsen de 2017-2018 asamoah gelmeyince yerine alınan latovlevici gibi gedik kalırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın