resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1673
    vazgeçmek için çok geç kalınmış, gayet iyi bir takım kurulurken transfer politikası iyi devam ederken, uğrunda çok yetersiz bir orta saha rotasyonu ile uefa listesi verilmiş olan futbolcu.

    bazen böyle bir futbolcuya öyle bir takıntı yapıyoruz ki ya zaten olmuyor olursa da o işin suyu çıktığı için bir şekilde sonuç kötü oluyor. tamam özellikle istenilen, eksik parçayı tamamlayacak hamleler olur gedson da onlardan biriydi bu dönem için ama bu bir uğraş olur mücadelesi verilir olmuyorsa da bir yerde vazgeçilir. bu eski yönetimde de böyleydi ve ben o zamanlar yönetimin transfer kaynakları bağlantıları iyi olmadığı için özellikle bir futbolcuya takıntı yaptığını düşünüyordum ama yeni yönetimde de böyle olduğunu görünce artık bunun sebebinin hoca olduğuna eminim.
    mesela uefa listesine kadar uğraşılıp olmuyorsa da vazgeçip yerine bir b planı olarak hemen iyi bir transfer yapılsa daha iyi olmaz mıydı! hocanın kendisinin de öve öve bitiremediği scout ekibimiz gedson'un muadilini bulamıyor mu? herkes söylüyor ama öyle olduğu için zaten çok dile getiriliyor; dünyadaki son orta saha oyuncusu mu gedson?
    gedson için ayırğın tahmini 10 milyon euro civarı bir bütçeyle scout ekibi iyi bir orta saha bulamıyorsa bence orda olmalarının da bir anlamı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın