resim
Mohamed Elneny
Takım:Arsenal
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.79
Uyruk:Mısır
  • 214
    tansel taşanlar'ın twitter spaces yayınında aktardığına göre bugün kendisi için 16:30 ve 22:30 için iki adet uçak bileti alınmış. aşılması kolay görünen bir iki ufak pürüz varmış, son durumunun ne olduğu belli değilmiş. ayrıca gedson için 8 eylül'e kadar zorlanacağını da söyledi.

    edit: uefa listesine yazamasak bile transferi kapatmadık. hocanın söylediklerini hatırlayın, 2 eylül'e yetişmezse ligde oynarlar demişti. rakiplerimiz de son günlerde gücüne güç kattı, avrupa'ya yapamıyorsak yapmayalım demek çok saçma. uzun vadeli bir yapılanma içerisindeyiz? gedson'u alsak, yanına da iyi bir 6 numara çeksek gruptan lider mi çıkacaktık, kupayı mı alcaktık? uzun vadeli bir yapılanma içerisindeyiz, yangına gerek yok. doğru yoldayız.

    22-23 sezonundan itibaren bankalar birliği geri ödemesi başlıyor, gelirlerin 1/3'i harcanabilecek sadece. muhtemel bütçemizin 35-40m € arasında olacağı söyleniyor. bu bütçeye bonservis, maaş, personel gideri, menajer komisyonu ve benzer bütün giderler dahil. 22-23 sezonundan itibaren daha da daralmaya gideceğiz bütçede, bu diğer rakiplerimiz için de geçerki, fenerbahçe de beşiktaş da bu bütçelerle oynayacak. biz geri ödemenin başlamadığı yıldan bu planlamaya başlayarak doğru olanı yaptık. gelirlerin 2/3'si bankalara gidiyorken bu planlamayı yapamazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın