resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2846
    ee hani fatih terim dünya kupasını bu adamla beraber izlemişti özel ilgileniyodu; mohamed’in yedekte kalması onu hırslandırmak içindi, bağzı taraftarlar hocaya gereksiz eleştiriyordu ya ne oldu o?

    bu çocuğun alamet-i farikası; ön tarafta sağdan soldan ortadan aksiyon yaratırsan ceza sahası içinde dominant bir oyun oynaması. genç diye oluşturulan her beklentiyi zamanla karşılamak zorunda mı? sürekli pres yapıp, orta sahaya kadar gelip orta paslaşmak oyun kurmak zorunda mı? yapamıyor yapamayacak belki adam, yeteneği o kadar belki olamaz mı?

    sonuçta gencecik, fiziği hem iri hem kuvvetli, iki ayakla da kafayla da zımba gibi şut çeken ve önemlisi kalas olmayan tekniği olan bir forvet. biraz yapabildiklerine odaklanıp ona göre oynamayı denemek bu kadar zor mu? yok sistemine uymuyorsa oyun tarzı belliydi çocuğun hiç almasaydınız o zaman. pokemon gibi evrim geçirip hocanın artı olarak istediği özelliklere sahip olacağı garantisini de kim verdi?

    lige göre bafetimbi gomis de harika bir forvetti mustafa mohamed de öyle. yok biri paragöz yok biri alemci ne kadar kolay ne şekilde olursa olsun hocayı haklı çıkartıp oyuncuları recm etmek.

    böyle bu oyuncuyu heba ettik yazık günah. keşke gitseydi bari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın