resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1613
    transferinin gerçekleşmesi artık imkansız olan oyuncu, belli ki bırakmıyor benfica, florentino'yu son gün getafe'ye verdiler misal. gedson bence onlar içinde özel bir oyuncu ama hal ve hareketlerinden dolayı büyük ihtimal cezalandırıyorlar kadroya almayarak.

    gedsonun bize gelmek istemesini de anlıyorum keza beşiktaş'a da çünkü benfica'da yıllık 400bin euronun altına oynuyormuş buraya gelse minimum 1.2'den fazla kazanacak maaşı 3 katı artacak tabiki de deli taklidi yapar oyuncu.

    bence bir süreye kadar beklemekte haklıydık ama alternatif belirleyip şimdiye kadar orta sahayı almış olmamız lazımdı.
    bide bekliyorsun da neye göre demiş olmaları lazım ki transfer dönemi bitene kadar beklerseniz kimseye satamazsak size kiralayalım opsiyonlu, ya da daha geliştirici bir avrupa takımı bekleyelim olmazsa sizinle görüşürüz deseler eyvallah bekle ama fatih hoca ne zaman bu soru sorulsa gedsonu vermek istemiyorlar diyor e abi adamlara bir gece vahiy mi inecek yani nedir tam olarak beklentimiz ben anlamadım.

    her neyse daha da bekliyorsak geçmiş olsun zira takım orta saha diye bağırıyorken biz birilerinin iki dudağının arasından olumlu cümle çıkmasına bağlamışız tüm sezonu, benim hiç hoşuma gitmedi bu durum, büyük eksi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın