resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1008
    2021-2022 sezonu yaz transfer dönemi'ndeki 1 sezonluk kiralanması resmileşen futbolcu.

    ön alım dedikleri şey sanırım opsiyon değil bir öncelik hakkı. yani oyuncu bugün 5 milyon ediyorsa avrupa liginde bizimle harikalar yaratır ederini 20 milyon yaparsa mesela sezon sonu almak istediğimizde öncelikli hakkımız olacak ve diyecekler ki 20 milyonu ver senin olsun.

    eğer bu şekildeyse çok saçma. adamı kendi elimizde alamayacağımız kadar değerini arttırabiliriz ve alamayabiliriz. oyuncunun kulübüne adam yetiştirmekten başka bir işe yaramaz bu kiralama.

    oyuncunun takımımıza katacağı en önemli şey ise ceza alanı içerisinde topu saklayıp dar alanda çalımlarla rakibi rahatsız etmesi ve diğer oyuncularımızı rahatlatması olacaktır. elimizdeki diğer iki forvet oyuncusu ayağına top geldiğinde topa vurmazsa ya da ilk seferde sağa/sola çekip vuramazsa etkinliği bitiyor. oyuncunun son vuruşlarında isabet oranı iyi değil ama oynadıkça arttırabilir bunu anca. kısaca oyuncunun bize katkısı gol değil de diğer arkadaşlarına sağlayacağı avantajlar olacak. etrafındakilerin gol sayısı artacaktır umuyorum.

    bir sezonluk macera olacak bu "ön alım" saçmalığı yüzünden. yine de hayırlı olsun bakalım. 2022 yazında yine uğraşırız kendisini almaya/kiralamaya.

    --- alıntı ---
    profesyonel futbolcu halil ibrahim dervişoğlu ve kulübü brentford f.c. limited ile oyuncunun 2021-2022 sezonu sonuna kadar geçici transferi ve ön alım hakkı konusunda anlaşmaya varılmıştır.

    kamuoyuna saygıyla duyurulur.

    --- alıntı ---
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/961338
App Store'dan indirin Google Play'den alın