resim
İrfan Can Eğribayat
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Kaleci
Yaş:26
Boy:1.93
Uyruk:Türkiye
  • 76
    kalecilik maç oynayarak gelişen ve maç oynamadığında geriye giden bir roldür. irfan can'ı alırsak paraya acımam. acıyacağım tek şey irfan can'ın muslera'yı performans olarak kesemeyeceği için yedek kalması dolayısıyla gerilemesi olacaktır. bizim 2. kalecimiz ununu elemiş eteğini asmış biri olmalı zaten 4 maçta anca oynayacak. bu yüzden diyorum ki fatih öztürk yeter de artar yedek kalecilik için.

    irfan can alınırsa 1. kalecilik için alınmalı. ancak birinci kaleci olabilmesi için hala gelişmesi gerekiyor, gelişebilmesi için de oynaması. aynı okan kocuk gibi kiralayalım göztepe'ye, oynamaya ve gelişmeye devam etsin çocuk.

    bir diğer alternatifimiz daha var. muslera hali hazırda daha iyiyken ve kalede daha güven verirken irfan can'ı alıp kaleye koymak ve ayaklarının titremesinin kesilmesini beklemek. bu 1 yıl da sürebilir 2 ay da ama kazanan galatasaray olur. bu sırada muslera'nın tutacağı goller yiyecek olmasına rağmen taraftarın çıt çıkarmaması lazım. muslera yedek kulübesinde olacak, irfan can hatalı goller yiyecek ve bizim mükemmel taraftarımız aile üyelerinin instagramlarına kadar küfürler yağdırmayacak. kesin gerçekleşir bu seçenek.

    2. seçeneği imkansız gördüğüm için üstteki alternatife yönelmeliyiz. yani irfan can kiralanıp gelişimi sürdürülmeli ve muslera 38 civarına geldiğinde as kaleci olarak kadroya katılmalı. sekidika ve ozornwafor gibi irfan can'ı da belçika'ya kiralamak elimizdeki en iyi seçenek ama transfer dönemi bitti. o yüzden bu sene göztepe'de kiralık devam edip seneye belçika'da oynayabileceği bir takıma kiralamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın