resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2820
    bir bardak suda fırtınalar koparmaya gerek olmadığını düşündüğüm, en azından hiç bir detayını bilmediğimiz transfer süreçleri için peşin fikirli olmamamız gerektiğine inandığım futbolcumuzdur.

    geleneksel medya artık yok ya da sosyal medyanın dönüştürdüğü yeni bir medya var. her türlü haber ya da bilgi doğruluğu kanıtlanmaya ihtiyaç duyulmaksızın dönüşüme sokuluyor ve mevcut süreç spor basınını da dönüştürüyor. kerameti kendinden menkul hesapların paylaşımları, spor gazeteciliğinden para kazanan profesyonellerin paylaşımları ile karışıyor. rekabetin ve ve takip edilme çılgınlığının ortasında kafasını desteklediği renklerle bozmuş bir sürü yeni sözde gazeteci türüyor.

    düşük tanınırlığı olan bir ligden çıkmış genç bir oyuncu kendisine avrupa'nın başat liglerinden bir teklif geldiğinde, bir transfer ihtimali doğduğunda gitmek isteyebilir. fransa ligini türkiye süper ligine tercih edebilir. transfer süreci bir şekilde istediği yönde gelişmediği ya da sonuçlanmadığı için üzülebilir. bunların hepsi ihtimaldir ve hatta güçlü, akla yatkın ihtimallerdir.

    tüm bu ihtimaller; fatih terim'in mostafa'ya küfür ettiğini, mustafa'nın fatih terim'le çalışmam dediğini, fatih terim'in oyuncunun kariyerini mahvettiğini, mostafa'nın bilerek oynamadığını vs doğrulamaz.

    belki de çok basit bir biçimde; kariyer hedefi olarak gördüğü bir ligde oynamak isteyen, karşısına çıkan fırsatı değerlendirmek isteyen ve bu başka bir yerde kariyerine devam etmek isteyen bir futbolcu ile, önünü açmak isteyen, mümkünse bu kısa süreli ilişkiden para kazanmaya çalışan bir kulübün klasik transfer sezonu ilişkisinden ibarettir yaşananlar. biraz bekleyip, izleyip olacaklara göre yorum yapmak sanırım daha sağlıklı olacak.

    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/906806

    ilgili kap açıklamasından da görüleceği üzre mostafa mohammed galatasaray spor kulübünün 2021-2022 sezonu sonuna kadar, kiralama ücreti ödenmiş sporcusudur. 1 temmuz 2022 tarihine kadar galatasaray 4.000.000 $ ücretini öderse ve mostafa ile de anlaşabilirse transferini gerçekleştirir. burada esas nokta oyuncu ile de anlaşma koşuludur. biz parasını ödesek bile oyuncu bizimle anlaşmak istemediği sürece bu sözleşme gerçekleşemez. ama mustafa da ben mısır'a dönüyorum diyemez çünkü sözleşmeler malum çift taraflı bağlayıcıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın