resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2800
    bir habere göre fatih terim ile çalışmak istemiyormuş. haberin kaynağı 500 kişinin takip ettiği bir gazeteci. başka bir habere göre zamalekli eski bir yönetici mohamed galatasaray'dan izin almadan transfer görüşmeleri için fransaya gitti demiş. ancak bu adam adına dün uçuş rezervasyonu vardı erken saatlerde ve binmedi. yanılmıyorsam sonra yine yapıldı yine binmedi. türkiyede değilse uçuş rezervasyonu neden yapılıyor o da ayrı bir mevzu.

    hoca küfür etti o yüzden gitmek istiyor gibi şeyler bana komik geliyor. teknik direktör bu; küfür de eder, sinir krizi de geçirir, sakin sakin de oturur, ellerini de açar, bir şeyler de yazar, hakemlere itiraz da eder. mesela sergen'in el açması güzle reyting yapıyor diye el açtığında veriyorlar. reji size teknik direktörün hangi halini göstermek istiyorsa ya da hangi hali reyting yapıyorsa o halini gösterir. fatih hoca'nın da oyunculara tepkilerini de kasıtlı veriyorlar. bunlar maç içinde olan şeyler. mısır'da da kendi yarı sahasından çıkarak girdiği bir pozisyonu kaçırdığında hocası kendisine gül uzatmıyordur yani emin olun. kaldı ki bahsi geçen maçtan sonra hoca yanına gidip gönlünü aldı. https://twitter.com/...002826499571714?s=20

    yani kendisi gerçekten gitmek istiyor olabilir ki gerek mido'nun açıklamasına gerek ise babasının zamalek kulübü önünde nöbet tutmasına bakılırsa istiyor, hoca ile çalışmak istemiyor da olabilir. ama bunun küfür ile alakası olduğunu sanmıyorum. kendisi şampiyonluk maçında penaltı kaçırırken kendisine sahip çıkan hocaydı, aynı şekilde torunlarına ayıracağı zamandan çalıp kendisi ile euro 2021 maçlarını izleyen de. mohamed belki burada sıkıya gelememiş olabilir. belki burada düştüğü yaşam tarzı ve bu yaşam tarzından tüm uyarılara rağmen kurtulamaması, nefsine hakim olmaması onu böyle bir karar almaya itmiş olabilir. bir çok neden olabilir. ama gol kaçırdığında gelen tepki nedeniyle ise şayet gülerim çünkü bunu ilk defa yaşamamıştır ve son defa da yaşamayacağına bahse girerim.

    ben kendisinin şu saatten sonra bizde verimli olabileceğini düşünmüyorum, ama eğer kalacaksa mutlaka ama mutlaka ailesini alıp gelmesi lazım. kulüp olarak bunu şart koymalıyız artık kendisine. yoksa potansiyeline yazık edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın