resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2755
    takımdan ayrılmak isteyenin kendisi olduğu söyleniyor. hakkındaki söylemlere geri dönüp, şöyle bir hafıza tazeleyelim:

    " cimbom, fatih terim'in kadroda görmeyi çok istediği mostafa mohamed'i istanbul'a getiriyor."
    "mohamed mostafa galatasaray'a transfer olmak istiyor"
    ""mohamed, galatasaray'da istediğini alacağına ikna oldu çünkü hem yurt içinde hem de avrupa'da güçlü bir takım olduğunu biliyor"
    "mostafa mohamed'in eşi de paylaşım yaptı ve galatasaray'a transferin açıklanmasının ardından golcü oyuncunun galatasaray formalı fotoğrafı ile birlikte "sonunda" diye bir mesaj yolladı."

    geldikten sonra:

    "şu anda radamel falcao ile çok iyi anlaşıyoruz. çok iyi uyum sağladım."
    "fenerbahçe'ye gol attıktan sonra adeta kendimi kral gibi hissettim. galatasaray'da bunu yapabilmem çok önemliydi. gol atmak için sürekli sahada olmayı seven oyunculardan biriyim"
    "mısır basını, yıldız oyuncunun galatasaray'ın şampiyonlar ligi eleme maçlarında forma giyebilmek için olimpiyat kadrosunda yer almayacağını aktardı."

    bu adamın durduk yere takımdan gitmek istediğini inanmak biraz naif bir düşünce.

    sen çok istediğini ifade ettiğin, as forvet olarak büyük çaba ile getirdiğin oyuncuyu takımda 3., 4. forvet pozisyonuna sok, bazı oyunculara gık demezken ve formayı verirken adamı maçına göre suçla, faturayı kes, gol kaçırmasından yakın, bir de tüm basına psikolojik sorunları var de, sonra da gitmek istedi. kaldı ki tüm bunlara rağmen de oyuncunun bir disiplinsizliği, bir tavrı, takım içi yarattığı bir kaos da bildiğimiz kadarı ile olmadı.

    transfer olur olmaz başka ama kendisine büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum. hiçbir oyuncuyu, bu kadar kolay harcamaya, kötü göstermeye hakkı yok kimsenin. bence taraftar da, bugüne kadar pek çok isme sahip çıktığı gibi, bence kendisine sahip çıkmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın