resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 935
    şimdi anladığım kadarıyla fenerbahçe oyuncunun kulübü ile kiralık olarak anlaşmış. biz de zaten istersek kiralık olarak kadromuza katabilirdik hatta şimdiye çoktan transfer etmiştik. ancak biz sanıyorum uygun bir fiyata satın almak ya da kiralık üstüne yine uygun bir opsiyon koymak istiyoruz. brentford ise daha yüksek bir fiyata satabileceğini düşündüğü için opsiyon koymaya yanaşmıyor. biz de bu yüzden transferin son günlerine kadar bekliyoruz ki "ya bize verin ya da bir senesi daha boşa gidecek" diyebilelim.

    şimdi fenerbahçe'nin araya girmiş olması bizim oyuncuyu kaptırdığımız anlamına gelmez. istersek biz de bu şekilde kiralarız. hatta bence şu an bile aynı şartlarda oyuncu bize daha yakındır. bu yüzden bizim ne yapacağımız önemli burada, rakibimizin değil. biz prensiplerimizden vazgeçersek ve kulübünün istediği şekilde bir anlaşmaya tamam dersek oyuncuyu kiralarız. yok ama "bizim istediğimiz olmuyor, biz opsiyonu yoksa bu işe girmek istemiyoruz. oyuncuyu kesin olarak kadromuza katmak istiyoruz. biz başkasının oyuncusunu değil kendi oyuncumuza yatırım yapmak, geliştirmek istiyoruz." dersek fenerbahçe'ye kiralık olarak ve brentford'un istediği şekilde gitmiş olur.

    burada ikinci bir soru devreye giriyor. halil dervişoğlu bizim için ne kadar kritik bir oyuncu? eğer şampiyonluğun yolu bu oyuncuyu almaktan geçiyorsa, yabancı sınırı sebebiyle inanılmaz bir rahatlık verecekse, birden fazla problemi çözecek ise prensipleri bu transferde bir kenara bırakıp kulübünün istediği şartları kabul etmemiz ve oyuncuyu kadromuza katmamız lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın