resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 929
    golcülüğü yetersiz futbolcu. böyle adamlar bir süre oyuna verdikleri katkıyla övülürler ancak -elmander gibi çıkıp her derbide yapıştırmıyorlarsa- bir zaman sonra bıkkınlık yaratırlar. fenerbahçe'nin zaten hali hazırda elinde net santraforu yok, umarım sadece halil'i ekleyip o bölgeye tranferi kapatırlar. gol yollarında taraftarlarını kanser ettiği bir sezon geçirir yine fenerbahçe.

    bize gelince, mostafa mohamed fransa'ya, halil de fenerbahçe'ye gidiyorsa bence bu demek değildir ki biz sadece diagne'ye kalacağız.* ben bu yönetime güveniyorum, mostafa gönderiliyorsa ordaki boşluk da -o veya bu seviyede- elbet biriyle doldurulacaktır. diagne'nin form durumuna bakılırsa da gelen kişi onu yedekleyecek biri olur ancak yine de aynı seviyenin adamı olması önemli. "diagne'ye güvenilir mi?" tarzı eleştiriler çok ön yargılı. benim de geçmişte diagne'yi gömen eleştirilerim mevcut ancak adam şu an çatır çatır oynuyor. şu durumda bize düşen güvenmek, güvenleri boşa çıkartır veya çıkartmaz yaşayıp görmeliyiz diye düşünüyorum. diagne'yi kesecek çok net bir isim alacaksak da o kişi halil dervişoğlu değil.

    yerli olması önemli bir artı, rotasyonda kolaylık sağlardı ancak birinci forvet olması fikri üzerinden gidersem yerli olmasının da pek değeri yok. forvet gibi bir mevkide en öncelikli şey alınacak katkı, gerçi bu tüm mevkilerde öyle ama* forvette daha da elzem, belki de uyruğuna en son bakman gereken adam as forvetin. yerli-yabancı kontenjan ayarlamalarını başka mevkiler üzerinden yaparsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın