resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2703
    takıma kazandırıp öğüttüğümüz, o öğütülmüş halini de aldığımız fiyatın iki katına sattığımız iddaları ortada dolaşan futbolcu. açıkçası sneijder’in gidişinden beri bir futbolcunun gidişi beni bu denli etkilemedi.

    yazıklar olsun. bu adam öğütülmüştür, küstürülmüştür. küstürülmüş derken yeterince pohpohlanmamayı kast etmiyorum. baya hakkı yenerek küstürülmüştür. yeri geldi sakat falcao bu adama tercih edildi, yeri geldi basının önünde eleştirilip taraftarın önüne atılmaya çalışıldı. formdaydı forması elinden alındı. soso’ya, babel’e edilen tahammülün onda biri bu adama edilmedi. gece hayatına dalmış sözde. bu adam daha ilk geldiğinde 10 gol atınca ailesini alacak romantizmi kasılıyordu. aile bağları bu denli kuvvetli adam şimdi playboy oldu gece mekanlardan çıkmıyor. bir geçiniz. kendisinin hatası varsa bile en büyük hata kendisinde değil ortada adı sanı yokken o dönemki mevcut yönetimi zor durumda bırakmak adına kasıtlı olarak basının önünde dillendiren hocasındadır. bakalım sıradaki yaramaz çocuk kim olacak hoca nezdinde.

    hiçbir oyuncu satılamaz diye bir kaide yok bunda hepimiz hemfikirizdir diye düşünüyorum. ama futbol olarak ciddi anlamda gerilemiş halini bile iki fiyatına satıyorsak katlanarak giden olası bir form durumunda neler kazanırdık. üstüne izlediğimizden de zevk alırdık. çok ciddi bir potansiyel olduğunu gelir gelmez kanıtladı. gerçekten çok üzgünüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın