resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 906
    öncelikle daha sürecin başında olayların bu şekilde olacağını tahmin etmiştim ve yanılmadım:

    (bkz: #3230248)

    bizim ne kadar ihtiyacımız varsa bu zırva ötesi yabancı kuralında fenerbahçe'nin de o kadar ihtiyacı var ayrıca bizim elimizde diagne mustafa muhammet varken(artık muhammet yok) samatta'ya dilenen fenerbahçe'nin bize göre daha fazla ihtiyacı olduğu bile söylenebilirdi ki mustafa'nın satışından sonra transfer süreci daha da karmaşıklaştı en azından şu an bizim için de transferi fenerbahçe kadar önemli.

    az evvel süleyman rodop'da ajansspor'daki programında halil'in babası ile konuştuğunu söyledi açıklamasına göre halil'in babası kendisine türkiye'den galatasaray dışında da teklif olduğunu söylemiş. tabi ki de tahmin etmek zor değil o takım fenerbahçe.

    bu adamlarla girdiğimiz transfer yarışını çoğunlukla kaybediyoruz çünkü adamlar hunharca hırs yapıyorlar. futbolcu ben sizde değil galatasaray'da oynamak istiyorum konusunda parayı ikinci planda tutup ısrar etmedikçe de transferi gerçekleştiriyorlar. halil bu karakteri gösterir mi bilemiyorum.

    şahsen bu kadar uzattığımız birçok transferin mutlu bitmediğine son zamanlarda çok şahit oldum. halil filmi de bence öyle duruyor. mustafa muhammet satışından sonra yerini halil ile doldurmak çok büyük piyango olacaktı fakat şu an muhammet satışı ile beraber uefa, süper lig, türkiye kupası eldeki tek forvetimiz diagne rotasyonda babel'i de görünce mideme kramplar giriyor. umarım bu sefer farklı şeyler olur da halil transferi gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın