resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2690
    hala daha 3 haftadır formsuz diye gitmesini mantıklı bulanların olduğu futbolcu. yahu bu kadar kolay mı? sabah da bi entry girdim haberi ilk düştüğünde, sonra neyse dedim sildim. ya elin takımları potansiyelli oyuncuları 1 sezon 2 sezon formsuz olduğunda bile üstüne düşüyor, en kötü kiraya verip kazanmaya çalışıyor. siz galatasarayın son yıllardaki en komple forvetini ve elit forvet olabilecek potansiyeldeki oyuncunun biletini 4-5 haftada mı kestiniz? nasıl bi profesyonellik, nasıl bir akıl tutulması bu?

    yok mutsuzmuş, gülmüyormuş, 2.forvet olduğu için üzülmüş... duracak. gerekirse haftalarca kulübede oturacak. bu adama yatırım yapıldı, galatasaray futbol takımının 1. forveti olarak alındı. büyük paralar verildi. bu adam 1-2 sendeleyip sonra düzelecek. düzelteceksin. o yüzden kulübün teknik sorumlususun.

    3 yıl 3 yıl diye yapılanma diye geziniyoruz ortalıkta. o öyle sadece genç futbolcu alarak olmuyor. önce bi makas açıldı dediğin takımlar kadar profesyonel, kurumsal bir yapısı sağla. bi oyun aklı ve sistem hafızası kazandır. ondan sonra oraya genç potansiyellerle takviye yaparsın. yeter artık bizim de sabrımız taş değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın