• 27
    eskiler sık sık “mutluluğun resmini çizebilir misin” diye sorarlardı biz “utanmazlığın resmini çizebilir misin” diye sorma gereği hissediyoruz.

    insanda biraz utanma olur ama etraf utanmaz dolu olduğundan artık kanıksadık. tahir kıran isimli müsveddenin özrü kabahatinden büyük. dava açılıp açılmadığını öğrenmek için yem atmışmış. kıvırmak için daha komik duruma düşüyor. 84 milyonun önüne çıkıp alenen, yani açıkça yalan söylediğini itiraf ediyor. tabii ki inanmıyorum. ortaya konan belgelerle paçavraya dönen kişiliğini biraz olsun toparlamaya yönelik yeni bir yalandan başka bir şey değil söylediği. hani demek istiyor ki “yalan söyledim ama bir sorun niye söyledim.”

    bu yalanla rezil olan zat, limit ve kdv hikayesi yumurtlayarak hedef saptırmaya da çalışıyor. neymiş galatasaray limit artırmak için bedel koymaya çalışmış. kiralıklardan zaten ücret söz konusu olmaz. sadece ali yavuz kol’dan ne kadar limit artırılabilir ki? üstelik galatasaray’ın limite ihtiyacı da yok. yani debelendikçe batıyor.

    1.2 m euro’yu almadan oğulcan’a futbol oynatmayacakmış. olabilir oynatmayın ama sonrasında açılacak tazminat davalarına hazır olun. gerek oğulcan'ın uğradığı zararı gerekse galatasaray’ın uğradığı zararı tazmine hazır olun. görevi kötüye kullanma nedeniyle alınacak cezalar da cabası. gerekirse uefa, cas hatta aihm’e kadar mücadelenin taşınacağı açıklandı. o zaman göreceğiz ne kadar cesur olduğunuzu.

    servet yardımcıların, hasan kartalların, tahir kıranların ve daha nicelerinin yetiştiği bu coğrafya nasıl bir coğrafya anlamıyorum. bu kadar şeytanı nasıl yetiştirmiş yemin olsun şaşkınım. oradaki masumların nasıl bir azap içinde olduklarını şimdi anlayabiliyorum. masum halkı ayrı tutarak diyorum ki, osmanlı boşuna bu coğrafyayı sürekli kontrol alttında tutmuyormuş.

    memleketin nasıl bir azap içinde olduğunu varın siz hesap edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın