• 403
    ikinci yari basinda taylan'in oyuna girmesi aslinda dogru bir hamleydi. her ne kadar hata yapip, golu yedirmis olsa da yine de o bolgenin bir numarali adami taylan. berkan ilk yarida tum iyi niyetine ragmen pozisyonla uyumsuz gozuktu. ancak cicaldau'nun cikmasi yanlisti ve takimin dengesi o yuzden bozuldu. gerci hocanin dedigine gore midesinde bir problem varmis ondan cikmis ama emin degilim. fatih hoca'nin pek sevecegi tarz bir oyuncu gibi degil cicaldau ama bana gore ilk yarida takimin sahaya beyin koyan en onemli adamiydi. oyanayabilecek durumdaysa, hep oynamasi gereken bir adam.

    ben acikcasi kerem ya da baris alper'den birinin cikacagini, taylan'in oyuna girecegini ve morutan'in da sag kenera gececegini dusunmustum. sanirim yakin donemde onemli bir transfer olmazsa taylan-berkan-cicaldau merkezi ve morutan'li bir sag kanat en ideal dizilis olacak gibi duruyor. solda ise kerem ya da baris alper'den birisi olabilir.

    ileride ise buyuk bir cikmazin icindeyiz. diagne ile oynarsak gayet iyi sayida pozisyon buluyoruz ama kaciriyoruz. mohammed oynasa bunlari atardi diyoruz ama mohammed oynayinca da o pozisyonlar olusmuyor. bir sure daha diagne ile devam edilecek gibi geliyor bana.

    geride ise yakin zamanda nelsson-alpaslan denemesi bekliyorum. zira luyindama hocayi sinir ediyor gibi geliyor artik. bu hamle gelirse, bir yabanci opsiyonu daha acilabilir ve hem feghouli'yi, hem morutan'i, hem de cicaldau'yu ayni anda sahada gorebiliriz. takimin beyin gucunu bes katina falan cikaracak bir hamle olur ama alpaslan'dan henuz cok emin degilim.

    sonuc olarak 10. gunde yapilan 4. mac ve yorgunlukla aciklanabilecek bir sonuc oldu. ama ikinci randers macinda icimize salinan umut atesi biraz sondu. takimin aslinda dusundugumuz kadar da olmadigini anladik sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın