• 595
    benim dikkatimi çeken en büyük özellikleri takıma profesyonel bir yönetim anlayışı getirmeleri oldu. her “kazanılan” maç sonrası “yaptık oldu” tarzında açıklama yapan yönetim anlayışından bambaşka bir noktaya evrildik. çeşitli spekülasyonlara yine güzel bir üslupla resmî kanalımız aracılığı ile yerinde ve yeteri sertlikte mesajlar veriliyor. hak edene hak ettiği dilden konuşmasını iyi biliyorlar ve özellikle diğer büyük kulüplerin yöneticileriyle gerekli olmadıkça laf dalaşına girmekten kaçınıyorlar. zaten ülkenin her alanında insanlar arası kaos yaşanıyorken bu denli anlayışı özlemiştim.
    son ve en önemli nokta olarak transfer stratejileri adeta rüyalarımı süsler nitelikte.. resmen football manager oyununda kulübe ben teknik adam olmuşum da transfer yapıyormuş gibi hissediyorum.* galatasaray’a aşıladıkları taze kan genç ve potansiyelli futbolcularla galatasaray’ın geleceğini kurtarma niyetindeler ve hakikaten alkışlanası bir hareket… birkaç transferle kapanacak transfer sezonunun ardından fatih hocanın elinde alternatifli ve yetenekli bir kadro olacağı düşüncesindeyim. bu durumda hocanın da başarısız olma lüksü olmayacak. keza hocanın yıllardır şikayetlendiği konu istediği futbolcuların değil de, muadillerinin veya istemediği oyuncuların alınmasıydı.

    her şey zamanla daha da anlaşılır hale gelecek ve daha iyi değerlendirilecek ama ben bu yönetimi ve anlayışını çok sevdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın