• 589
    halihazırda elindeki marcao, luyindama, taylan, kerem, mohammedli potansiyel vadeden kadromuzun üzerine nelsson, boey, berkan, cicaldau, morutan, barış gibi oyuncuları inci gibi dizerek belki de önümüzdeki 5-10 senemize umutla bakmamımızı sağlayan bir kadro dizmişlerdir. bunun için yönetimi tebrik ediyorum, ama yetmez.

    bin bir emekle, yatırımla toplanan bu bir çuval incirin berbat olmaması için hocayla masaya oturup ona görkemli bir veda töreni hazırlamaları şarttır. bütün kredi hocaya verilip onore edilebilir, hoca son görevini mükemmel yaptı, geleceğimiz kurtardı denilebilir vs. ama bir şekilde hoca ile yollarını tertemiz ayırmak zorundalardır ki hoca 5 sene sonra alex ferguson gibi stada geldiğinde herkes ayakta alkışlasın, sırtında taşısın.

    ha bunu bugün yapmazlarsa yarın zaten tüm oyuncularımız bir bir değersizleştirildikten, hoca küfür kıyamet yuhalandıktan sonra zorunlu olarak yapacaklar. hem geleceğimizden olacağız hem hocadan. bunu kendileri yapmak zorundalar çünkü şu an hocada nerede yanlış yaptığını, neyi düzeltemeyeceğini farkedecek, bu dediklerim yaşanmadan ne zaman ayrılması gerektiğini anlayacak irade yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın