resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1630
    bir anda gaza gelinip "ilk 11'de mutlaka oynamalı" denmemesi gereken oyuncu. şu ana kadar gösterdiği performansla ilk 11'i direkt hak etmedi. ancak dünkü maçta * da söylediğim gibi, ikinci yarı orta alanda girmesi gereken oyuncu kendisi idi. sırf taylan antalyalı hatasıyla gitti puan. taylan kötü oyuncu demiyorum, taylan - berkan kutlu ikilisiyle orta alan - hücum bağlantısı kopuyor diyorum. oraya alexandru cicaldau tarzı sürekli hareketli, pas istasyonu olan, gerekirse hücuma da katkı sağlayan biri lazımdı; yanlış oyuncu girişi oldu.

    emre direkt o bölge için düşünülebilir mi, bence zor ama dün o girmeliydi; o türde başka bir adam yoktu. onun da topu ilk kontrolünün zayıf olduğu aklımda kalmış. tek ayağını kullanabiliyor, sağ ayağı sırf koşmak için. bu da kontrolü zayıflatan etmenlerden. saçma sapan top kayıplarını da hatırlıyorum, o bölgede yapılmaması gereken. kısaca, kendi oyununun üstüne koymalı ki ilk 11'de kesin yer etsin.

    gördüğüm kadarıyla emre kanat için hızlı olmayan ama orta alan için de pas istasyonu meziyetleri çok gelişmemiş bir oyuncu. her şeyden var ama hiçbir şey tam değil gibi. bence kadroda bulunması gereken, değerli bir oyuncu. inşallah eksiklerini de giderip ilk 11'e girer. hoş, şu haliyle de en azından yedekten oyuna girmesi lazım ama neden bir türlü düşünülmüyor anlamadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın