resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2547
    6 aylık oğlum var. bazen iş yerinde akşam olsa da eve gitsem diye saate bakıyorum. hele ilk doğduğu zamanlar deli gibi özlüyordum. eşime günde 2 kere falan fotoğrafını at diyordum hani öyle bir özlem.

    mostafa mohamed'in geçtiğimiz günlerde oğlu dünyaya geldi. henüz oğlunu kucağına almadı, kokusunu içine çekmedi. çünkü eşine 10 gol atınca seni yanıma getireceğim diye bir söz verdi. ailesi mısır'da yaşıyor. mostafa da istanbul gecelerine akıyor, duyuyoruz. bu adamın imkanı var, yok değil. hani askerde falan olursun göremezsin de öyle bir durumda değilsin. ben ailemi özledim onları buraya getirmek istiyorum dese yönetim anında evini temizlikçisini o sunu busunu ayarlar. ama mohamed'in o yönde bir isteği yok. çünkü eşi gelince istanbul gecelerinden kopacak. bazen acaba o yüzden kafası fazla mı meşgul diye düşünüyorum. şu aile getirmeme mevzusu çok büyük bir problem çünkü.

    şimdi bu adam milli araya gidecek, oğlunu görecek, kokusunu çekecek. döndüğünde nasıl oynayacak, kendisini sahaya nasıl verecek cidden merak ediyorum. ben şahsen ailesini istanbul' getirip gece hayatından aile hayatına geçiş yapmadığı sürece düzeleceğine inanmıyorum. orta sahada pres yapan, savunmanın önünde top kapan adam rakip stoperlerin arasında saklanarak bekleyen bir oyuncuya dönüştü çünkü. bunu antremana dahi bağlayamıyorum. tamamen mental bir durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın