resim
Mauricio Roberto Pochettino Trossero
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Arjantin
  • 106
    bir an önce kovulması gereken teknik direktör. messi izleyeceğiz diye bu kadar çileye katlanmak ağır geliyor. psg'ye hiçbir şey oynatamıyor ne yazık ki. dünya üzerinde psg gibi hayvani bir kadrosu olan kaç tane takım var? en fazla 2-3 tane sayabilirsiniz. pochettino bu takıma bile hak ettiği değerde bir futbol oynatamıyor. kendisi benim beğendiğim bir teknik direktör ama psg poche'ye açık bir şekilde ağır geldi. normalde sezon ortasını göremeden kovulacağını düşünüyordum ama messi elini taşın altına koyarsa ne olur bilemem. yine de bu kadar yıldızı yönetmekte zorlanması da kovulma sebebi olabilir bilemiyorum. bu işin içinden çıkabileceğini hiç sanmıyorum. psg daha kariyerli, tecrübeli ve kaliteli bir hocayı hak ediyor.

    29 ağustos 2021 reims psg maçında oynattığı futbol hiç hoşuma gitmedi. bundan önceki maçlarda da durum aynı. bu kadro teknik direktörsüz de en az bu kadar oynar zaten, karşılarındaki takımlar yabancıların dalgaya almak için kullandıkları "farmer league" tanımına uyan takımlar. karşılarında bayern, city, chelsea, barcelona, real gibi takımlar yok. bütün dünya messi, neymar, mbappe, veratti, di maria, donnarumma, navas, gueye gibi oyuncuların(yoruldum saymaktan, daha çok var) olduğu takımdan daha fazlasını bekliyor.

    maç öncesi messi uzun süredir oynamıyor, bugün belki süreler alabilir açıklaması çok komik olmuş. acaba messi'den bu açıklamayı yapabilmek için izin aldı mı merak ediyorum. pochettino'nun tek görevi takımındaki yıldızları idare etmek ve doğru maç içi organizasyonları için onları ikna etmek. pochettino takımın kaptanı değil, öyleymiş gibi davranmamalı.
    https://twitter.com/.../1432048716383330304

    ben bu yazıyı yazarken de golü yediler ve durum 1-1'e geldi(ofsayt olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi). takımı hücum organizasyonu bakımından aynı klasmandaki rakiplerinin çok gerisinde. sadece bireysel performansları istedikleri başarılara yetmeyecektir. o yüzden çok kısa bir süre içinde kovulması psg için en iyisi olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın