• 370
    geçen perşembe oynanan randers maçının ikinci yarısındaki mücadele ne kadar harikaysa, bu maçın ikinci yarısındaki oyun da bir o kadar rezil ve içler acısı.

    eğri oturup doğru konuşmak lazım. kasımpaşa gibi bir takıma karşı 2-0 öne geçtikten sonra maç veremezsin arkadaş. hadi oldu 2-1'e geldi, ikinci yarı tamamen skora yaslanmak mantalitesi galatasaray'a yakışıyor mu? hadi real, barça falan olsa anlarım. ilk yarı pamuk helva kıvamındaki rakibi son dakikada gaza getirdik, yetmedi ikinci yarı da üstümüze çektik gol atsın diye bekledik.

    cicaldau'nun sakatlığı mı var bilmiyorum ama çıkması başlı başına bir rezaletti. ikinci yarıda çiko çıktıktan sonra morutan'ın da etkinliği azaldı ki zaten koca devre ne oynadığımızı bilmiyorum. ama sayın hocam hiç sektirmeden babel'i oyuna aldı, joggingini yapmasını sağladı sağ olsun. mostafa mohamed her geçen gün mental olarak daha da bitiyor. bu adama destek verilmesi lazım. bu takımda yunus akgün gibi bir çocuk var. babel yerine daha hızlı bir adam oynasa olmaz mıydı? aynı anda feghouli ve babel gibi iki koşmayan adamı kaldıramıyor bu takım bunun görülmesi lazım. ayrıca ömer bayram da güya pva'nın yerine girdi ama aanholt'tan daha yorgundu resmen, adam kovalamaktan acizdi. taylan'dan beklenmeyecek hatalar gördük, dilerim takım son kez bu kadar savruk oynar. perşembe günü sahneye barış alper yılmaz çıktı turu aldık, peki bu akşam? her maç böyle bir kahraman bekleyemeyiz, sürekli şapkada tavşan arayarak, ani kararlarla değişiklikler yaparak kalıcı bir felsefe edinemeyiz. tamam hoca elbette benden daha tecrübeli, daha çok bilgiye sahip ama bu akşam beni hamleleri ile çok şaşırttı onu da söylemem lazım. bir ara yine emre akbaba'dan medet ummaya kalktı da allahtan bu kararından çabuk döndü.

    ek olarak belirtmek gerekir ki artık şu marcao-kerem olayına yönetim el atmalı. marcao'ya ne ceza verecekseniz çıkın açıklayın, affedecekseniz affedin. tutun kerem'le barıştırın, öpüştürün ne yapıyorsanız artık. ama bu belirsizliğe lütfen bir son verin zira iki tane önemli oyuncumuzu kaybediyoruz. kerem gün geçtikçe daha fazla tepki çekiyor, marcao ise şu belirsiz ortamda her geçen takıma aidiyetini kaybedecektir. lütfen aksiyon almakta bu kadar geç kalmayın.

    ancak transfer döneminin bitişine bir hafta kala şunu söylemek lazım: tamam hepimiz halil dervişoğlu ve gedson fernandes'i istiyoruz ama bu takıma yerli olmak üzere bir yedek sağ bek lazım. yedek bir sol bek lazım çünkü ömer bayram'dan yedek sol bek olmaaaaaaaaz. ayrıca çapa mı dersiniz artık ne dersiniz bilmem ama ayağı düzgün bir 6 numara lazım. bugün kasımpaşa'ya 2-0'dan puan verdik, allah muhafaza yarın öbür gün daha ciddi rakiplere karşı madara oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın