• 368
    bu sezon da şampiyon olamayacağımızı kanıtlayan maç olmuştur. sezon başı, yeni kadro, sabır mabır hikaye. üzerinde galatasaray forması olan hiçbir topçu artık bu kadar ucuz bir geri dönüşe sebep olmamalı. bireysel hata, kolektif hata farketmez. yıllardır bu kronik sorunu aşamadık.

    bir kere bu ligde “kaşar” futbolcun yoksa şampiyon o-la-maz-sın. yanlış kadro yapılanmasının ilk ayağı burada, bu gençlerin çoğu boşa gidecek. daha çirkef rakipler ve yanlı hakemler operasyona başlamadı bile.

    her zaman her koşulda fatih terim’i savunmuş biri olarak bugün benim de gardım düştü. bu takımın taktiksizliği, reaksiyonsuzluğu, hala babel, feghouli gibi adamlardan medet umulması beni bitirdi.

    aldığın maçı saçma sapan bir rehavet ve durgunluk ile bu şekilde veriyorsun, son iki yıldır defalarca defalarca hiç mi ders almadın be takım.

    tekrar söylüyorum taylan’ın hatası önemli değil, bu zamana kadar yaptıkları iyi şeylerin yanında bu hatanın esamesi okunmaz, insandır hata yapacaktır. mevzu onun hatasını telafi edecek bir organizasyonumuz, reaksiyonumuzun, hırsımızın ve özgüvenimizin olmaması.

    üzülerek söylüyorum şikeci bjk ve kötü fener’in 2-0 öne geçtiği ve rakibin bu denli zayıf olduğu bir maçı verdiğini göremezsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın