• 366
    2019-20 sivasspor deplasmanımız gibi bir maç oldu. ilk yarı kaçırdığımız pozisyonları çok aradık, cezayı da kesti bize kasımpaşa. geldiğimiz noktada avrupada gruplardayız ve ligde 7 puanımız var 3 maçtan, gayet iyi aslında. ancak bu şekilde 2 puan bırakmak çok üzüyor. sonra yana yakıla bu günleri anıyoruz.

    bir sonraki maçımızı olması gereken kadroyla oynayacağız. gelenler gidenler kapıya bakmak durumunda kalmayacağız. bundan sonraki süreçte değerlendirmeyi yapmamız gerekiyor.

    maçın kırılma anı maç 2-0 ken önce diagne'nin sonra da van aanholt'un hücumda saçmalaması ve devamında gol yememiz oldu. poziyona girebiliyoruz ama bitirmekte acı çekiyor takımımız. golcüleri de bu acı çekmenin içerisinde. dilerim eylül ayıyla beraber daha bitirici bir galatasaray izleyebiliriz.

    eleştiri olarak da geçen seneye ek bir şey yazmak istemiyorum ben. oynamak istediğiniz bir oyun olabilir ancak bu oyuna eldeki kadronun da uygun olması gerekir. pas oyunu yapmak için o oyuna uygun oyuncularla sahada yer almak lazım. eğer aksayan bir yer varsa plan ona göre yapılmalı. muslera ve luyindama'yla defanstan pasla çıkmak çok zor. bireysel hatalar canımızı yakıyor her yerde. bu kadar kolay gol yemenin maalesef açıklaması yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın