resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 3211
    (bkz: 29 ağustos 2021 kasımpaşa galatasaray maçı)

    bir an önce satılsın istiyorum ama 2. yarının başında forvete mohamed yerine kendisi girseydi oyunu hiç bu kadar vermezdik. mohamed'in bağlantı oyunu inanılmaz geriye gitmiş. babel'i de en kullanılabileceğimiz rol önde top tutması, ilk pasları aldıktan sonra doğru yerlere dağıtması ve hatta savunma arkası toplarla karşı karşıya kalmasıydı. geçtiğimiz sezon ilk yarıdaki ankaragücü ve sivasspor maçlarında bu işi mükemmelen yapmış ve performansıyla takdir toplamıştı.

    bugün oyuna girişi de muhtemelen 20 dakika boyunca rakip yarı sahaya bile geçememiş takımımızı en azından babel'in istasyon olmasıyla rakip yarı sahaya geçirmekti. bunu 19 ağustos 2021 randers fc galatasaray maçı'nda denemiştik ve oyun 180 derece değişmişti, rakibin tüm baskısını çoğunlukla babel'in istasyonluğu sayesinde kırmıştık.

    gelgelelim babel oyuna girdikten 1 dakika sonra saçmasapan bir gol yiyince skor dengelendi ve babel'in çok da bir esprisi kalmadı. yine de bahsettiğim görevi yaptı ancak bu sefer de set oyunundaki hareketsizliği göze çok battı.

    neyse, umarım bu babel'i formamız altında izlediğimiz son maç olur. her şeye rağmen emekleri için teşekkür ederim ancak artık lütfen buraya kadar olsun.

    edit: https://twitter.com/.../1432044384825061378

    mohamed'in bugün takımı ne kadar geriye götürdüğünü sinan yılmaz çok güzel anlatmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın