resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 484
    bu adamın formda olduğu maçlardan ötürü formda olmadığı maçlardaki kepazeliğini görmezden gelen kredili sisteme kurban olayım ben. gsuserlere bir bakış açısı katmak isterim;

    teknik kapasitesi ve yetenekleri kısıtlı futbolcular her daim formda olmakla mükellefdirler. eğer formda olmazlarsa zaten yegane özelliklerini de kaybettiklerinden hiçbir şeydirler. yeteneği kısıtlı futbolcular özel hayatlarına ve profesyonelliğe çok büyük önem vermekle mükellefdirler. zira formlarını direkt olarak etkiler. bu adamın formsuzu ile yetenekli bir adamın formsuzu arasında büyük fark vardır. yetenekli bir adam formsuz dahi olsa maç içinde değişik reaksiyonlar verebilir ve takıma beklenmedik katkılar yapabilir. zaten ne kadar formsuz da olsa standardı yüksek olduğundan bir şekilde takımına katkı yapmaya devam eder.

    sonuç olarak mustafa sarp, servet çetin, sabri sarıoğlu vb futbolcularımız formda olmak zorundadır. bu adamların çıkıp ''bir maç da şöyle hücüm yapayım'' yahut '' aman ben ne basıcam her topa biraz da pas bekleyeyim, dripling yapayım, oyunu ben kurayım'' gibi tasarrufları olamaz. olursa 10 kişinin sahada döktüğü ter, boşa akar. elbette bütün futbolcular formda olmakla mükellefdir fakat memleketimizde böyle bir durum söz konusu olmadığından sözüm sadece meclisten içeridir. zira öyle bir durum halinde premier league oluruz bir anda.
    formda bir arda ile formda bir mustafa arasındaki fark ile formsuz bir arda ile formsuz bir mustafa arasındaki fark kuşkusuz aynıdır. ayrıca her zaman mehmet topal'ı kendisine tercih ederim. çok daha nitelikli bir ortasahadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın