• 29
    ligin ilk haftalarında, takımlar henüz tam oturmamışken ve transferler devam ediyorken alınan galibiyetler, sonradan yarışın kızıştığı, işin içine avrupa ve kupa maçlarının da girdiği sonbahar-kış dönemi için puantaj olarak ciddi bir kredi ve avantaj sağlıyor, bunu kabul ederek bir kenara koyalım.
    ancak;
    sezonu en erken açan (açmak zorunda kalan) takımların başında gelen ve şu ana dek 8 resmi maçı geriden bırakan bizim için galibiyet kadar artık "dosta güven rakiplere korku" salacak oyun dominasyonunu da içeren (ki son bir iki maçta sahada kısmen de olsa görmeye başadık) ve bunu skorla bütünleştiren galibiyetler almamız gerekiyor, bu maç da bu serinin ilk halkası olsun.
    zorlu hava şartlarında, içinde hatırı sayılır seyahat ve mesafalerin olduğu yorucu bir süreçten geçiyoruz kabul ama lütfen bu maçta;
    - maç başında garip gol yeme
    - defansta stoperlerimiz ve muslera arasındaki anlamsız ve faydasız paslaşmalar (tabi bunda orta ve öndeki oyuncuların statik kalması da etken)
    - oyuna yapılacak müdahalerde zamanlama ve tercih yanlışları (tüm orta sahayı çıkarıp forveti arttırmak gibi)
    - ..... vb gibi sorunlarımızdan artık kurtulmuş olalım, ve gönül istiyor ki uzun zaman sonra şöyle 3-4 farklı net bir skorla galip gelelim....
App Store'dan indirin Google Play'den alın