resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1757
    marcao ile niye arasındaki buzları kırması gerektiğini anlamadığım oyuncumuz. zaten sahadaki insanların bir birini sevmesi gerekmiyor da kendisine saldıran bir insan var ortada. burada buzları eritecek gerek kerem'in gerek takımın gönlünü hoş tutup tekrar güven kazanacak kişi marcao. oh ne ala hem gelip biri size vurmaya çalışsın hem de siz gidip adamla aranızı düzeltmeye çalışın. bu arada marcao kıçını yırtsa dahi kerem bu özrü kabul etmek zorunda falan değil. kulüp burada bir tutum sergiler. tutuma uymak istemeyen de gider.

    yani kulüp der ki ben "marcao'yu tutmaktan vaz geçtim bir daha oynamayacak.", oynatmaz. ya da "marcao yeteri kadar uzaklaştırıldı her hata yapanı hemen yok etmeyiz." der ve takıma geri monte eder. kerem'in marcao'yu affetmesi gerekmez. eğer kerem veya marcao bu durumdan rahatsızlarsa ayrılma talebinde bulunurlar.

    bireylerin ikili ilişkileri, duyguları ile takım tavrını çok karıştırıyorsunuz. takım bu kararı kerem'e bıraksa dahi kerem marcao'nun her türlü çabasını göz arda ederek arasını düzeltmek zorunda değil.

    orada olan şey bir kavga değildi, bir saldırıydı. burada marcao'nun eylemini düzgün yapamaması yani kerem'in ve takım ardakaşlarının marcao'yu keremden uzak tutması bunu değiştirmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın