resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 854
    oyuna katkısı, false 9 olarak tabir edilen bir profile sahip olması, hücumda top tutup dağıtma konusundaki etkinliği gibi birçok olumlu özelliğini sayabiliriz. ayrıca kadroda farklı niteliklerde isimlerin olması da taktik ve dizilişlerde çeşitliliği arttırmaktadır. ancak halil'i alırsak mevcut forvet rotasyonumuzda birinci isim olmalı mı bundan emin değilim. neticede bir forvet ne kadar oyun içinde olsa da skor üretme noktasında kısırsa kısa süre sonra homurtular başlar. halil'in ise kariyerinde pek de golcü bir kimliği olduğunu söyleyemeyiz.

    diagne ile ilgili geçmişte de bugün de ortak olduğumuz nokta; bir şekilde skor üretebiliyor olmasıdır. buna ilaveten özellikle ingiltere dönüşü sonrasında oyunun da içinde olmasıyla kendisine olan tepkiler sönüp sempatiye dönüşmüş durumda. diğer yandan mustafa muhammed de potansiyeliyle ve geldiği aylarda ortaya koyduklarıyla bu takım için kritik olduğunu kanıtladı.

    halil de bu ikiliden farklı niteliklerde bir isim olup takıma zenginlik katacaktır; ama gelirse tartışmasız as forvettir izlenimi oluşmuş durumda. birinci forvet halil mi olmalı derseniz bundan emin değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın