resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2496
    26 ağustos 2021 galatasaray randers fc maçındaki pozisyonu için kendisine kızılmasını anlamıyorum.

    bu adam golcü. bu adamın işi, derdi, çabası tamamen gol atmak üzerine. başka bir şey düşünmemesi çok ama çok normal.
    o pozisyonda kaleye vurması olması gerekendi, ki bildiğimiz mami'nin bunu net atması gerekirdi. kaçırmasının nedeni aslında kaleye vurması ile aynı neden.

    bu adamın özgüvenini bitirdik. hep birlikte bitirdik. halil umut meler bile var bu özgüveni bitiren ekibin içerisinde çünkü aslında her şey ankaragücü maçındaki kırmızı kartı ile başladı.
    sonrasında falcao düzelince ne hikmettir onunla oynayıp mami'yi yedek bıraktık, arada bir de covid geçirdi. oynamadıkça düştü aslında.
    sonra biz bu adamdan farklı işler yapmasını bekledik ama bu farklı işleri yapacağı süreyi vermedik. bu sezon şimdiye kadar 7 maçta oynamış, aldığı süre 218 dakika. yani maç başı 31 dakika civarı. adama "farklı şeyler göster" diyoruz ama göstereceği süreyi vermiyoruz. (kaynak: transfermarkt)

    kendinizi koyun yerine, hanginiz o pozisyonda topu kaleye vurmazsınız? "atayım bir tane, hocanın gözüne gireyim yeniden" diye düşünmezsiniz?

    kaçıracak abi. saç baş da yoldurtacak. 1/1 oranla oynayan dünyada golcü var da biz mi bilmiyoruz? haaland bile kaçırıyor, kaçıracak normal bunlar. ama oynasın, kaçırsın. kaçırdıklarından birisini atıp kendine güveni geri gelsin sonrasında görün. adamın yüzü bile gülmüyor artık, ilk geldiğinde sürekli gülen adam sürekli düşünceli, adamı da anlayın biraz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın