resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4848
    26 ağustos 2021 galatasaray randers fc maçında gördünüz değil mi? ayağına gelen ilk topta yaldır yaldır koşan kılınç'a topu yetiştiremedi. oyuna sonradan girdi ve aldığı ilk topta pas atacak gücü yoktu. şaka gibi şaka! daha sonra ayağına gelen topların yarısını kaybetti.

    son bombası ise şu; son dakikada top tamamen onun kontrolündeyken rakip arkasından o rezil ense trajına bakarken geldi ve hafifçe omuz vurup bunun önüne geçti. top da auta gitti. tekrar almak için mücadele bile etmedi çünkü alamayacağını biliyordu.

    yemin olsun stada her gittiğimde ıslıklayacağım seni. her ayağına geldiğinde yuhlayacağım. ben böyle bir şey görmedim ya. gerçekten görmedim. bu kadar istikrarlı kötü olmak için özel bir çaba gösteriyor belli ki. galatasaray forması ile gördüğüm en faydasız adam. ulan bu gözler etebo gördü etebo. kalas gibi adam ama yeteneği ölçüsünde mücadele ediyordu. bu akbaba zarar veriyor ve bu formaya alenen ihanet ediyor. insan biraz, bakın biraz çalışır ve ayakta kalır en azından. topu arkadaşına atabilir en azından. 3. ligden kerem geldi, 2. ligden barış geldi, küme düşen takımdan taylan geldi, yıllardır galatasaray antremanına çıkan akbaba'nın fiziği bunların yanında u16 fiziği gibi. orada bile yerler bu akbaba'yı.

    kötü değilsin. iğrenç ve rezilsin. acilen galatasaray'dan gönderilmeli. acilen. hoca asla ama asla vazgeçmeyecek. umarım yönetim bir katakulliye getirip gönderir. en azından kiralık gidip kendine gelmesi gerekiyor eğer ar sahibi bir insansa. ne pozisyon icabı ne pasaport bakımından kendisine zerre ihtiyacımız yoktur.

    ben galatasaray'da emre akbaba görmek istemiyorum. uzun süredir de gördüğüm an bu kadar sinirlerimi zıplatan başka da adam olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın