resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3490
    üç otuza neden satılacakmış anlamadığım oyuncu.

    ahmet dursun – giunti kavgasını "keh keh keh bizim ahmet giunti'nin suratına deodorant şişesi fırlatmış. bir baktım giunti ağzı yüzü kan içinde mister mister diye ağlayarak bana geldi. bembeyaz gömleğimi kan içinde bıraktı teneke keh keh keh" diye gevrek gevrek sırıtarak anlatan sinan engin gibi tiplerin, 35 yaşındaki mülteci amazon yerlisi mahallemizin 15 yaşındaki liselisini tekme tokat dövdü izlenimi yaratan kaşar medyanın kötü niyetli gazlamalarına gelindiği için mi.

    hayatında hiç hata yapmamış, peygamber olsa şaşırmayacağın bir kısım pirüpak galatasay taraftarı, marcao'yu yaptığı ilk hatadan sonra üstelik karşılıklı bir sürtüşmenin sonucu olarak gerçekleşmiş bir olay sonrasında, tiz boynu vurula diyerek giyotini gösterdiği için mi?

    yaşanan olayda günahın büyüğü 25 yaşındaki marcao'nun. bunun tartışılacak bir tarafı yok. ama 23 yaşındaki kerem'in de tahrik sayılabilecek davranışları var. şimdi bu geldiği günden beri bir kere yüzünün güldüğünü görmediğim, sürtüşmeye açık bir insan izlenimi veren kerem ve onun galatasaray düşmanı ağabeyi marcao'nun özrünü kabul etmediği için mi üçe beşe bakmadan satacağız marcao'yu. birbirlerine atom bombası atan ülkeler barışıyor. kırk yıl kan davası güdüp birbirlerinin çocuklarını öldüren aileler barışıyor. kerem kim? galatasaray kulübü'nü yöneten insanlar galatasaray'ın çıkarları ve değerleri ışığında meseleyi ölçüp tartacak, bir karar alacak ve kerem de buna paşa paşa uyacak.

    sattığın kadar al kuralı gereği mi, marcao 35 yaşında, 5 milyon maaşlı bir oyuncu olduğu için mi üçe beşe bakmadan satacağız bu adamı. elbette her oyuncunun bir bedeli vardır ve satılabilir. ama bahsi geçen transfer bedelleri komik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın