resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 3154
    en ofsayt entry'lerimin başucu aktörü olan bitik stoperimiz.

    açıkçası kendisiyle ilgili ne yazsam ofsayt yağmuruna tutuluyorum ama söylemekten vazgeçmeyeceğim. luyindama'yı bir an önce satmalıyız. hala, bakın üstüne basarak söylüyorum hala, kendisine yaptığımız 8 milyon euro'luk yatırımın 3-4 milyon euro'sunu kurtarabilecek durumdayız. ama luyindama'yı oynatmaya devam edersek ve üzerine yeni sözleşme verirsek, 2 sene sonra kimsenin 1 milyon euro bile ödemeyeceği bir adam kalacak elimizde. üzerine 2 yıl boyunca stoper hattımızı işgal ettiği için hem savunmada hep eksik kalacağız hem de kendisinin yerine oynatabileceğimiz bir gençten feragat ettiğimiz için fırsat maliyetine katlanacağız.

    luyindama kendini geliştirme kapasitesi olan bir adam değil. fiziksel özellikleriyle futbol zekası tamamiyle ters orantılı. biri çıkıp bana pas oyunu oynamak isteyen, savunmadan topla çıkmak isteyen bir takımda tek artısı fiziği olan bir stoperin ne işi olduğunu güzel bir dille anlatsın, ben de ikna olayım. yahu sen burnley misin? 17 tane korner atıp birine bile doğru dürüst vuramayan bir takımsın. %60 topla oynuyorsun. hala bana çıkıp "ama her stoper pas hatası yapabilir" diyorsun. bu adamın yaptığı pas hatası değil, adam zihninde pique falan gibi olduğunu sanıyor. ve öğrenemiyor, pas atamadığını öğrenemiyor. en büyük problemi de bu zaten, iyi yönlerini gösterip zaaflarından kaçınabilecek bir oyun zekası yok.

    şu yetenekli bebelerden oluşturduğumuz 3 yıllık potansiyelli kadroyu bir luyindama'ya feda edeceğiz ya, içimi yakıyor bu durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın